17 syyskuuta 2016

ELÄMÄNTAPAREMPPA vko 2

Viikko on taas kulunut ja elämäntaparempalle pyhitetty ei ihan sokeriton syyskuu on puolessa välissä. Viikko on ollut hektinen, mutta aika hyvin on pysytty ruodussa tämän projektin kanssa.

Liikunta on alkanut maistua, joogatunti maanantaina oli ihan älyttömän rentouttava ja keskiviikkona oli outo olo, kun kesken työpäivän tuli valtava mieliteko mennä kuntosalille. Valitettavasti päivän aikataulu ei antanut salitreenille mahdollisuutta, mutta toivon mukaan ehdin huomenna taas treenaamaan. Olo on ollut virkeä ja huomaa, kuinka positiivisesti koko homma on vaikuttanut energisyyteen!



Ruokapuoli on ollut aika helppoa ylläpitää ja suurimmasta sokerikoukusta aletaan ehkä pääsemään yli. Mulla oli nimipäivä keskiviikkona, ja sen takia sain perjantaina vanhemmiltani Haribon karkkilootan. Perjantaina, kun tarjosin kaikille karkkia toivoen, että muu perhe helpottaisi syöntiurakkaa, söin itse karkkeja neljä (4), koska odotin tämän päivän herkkupäivää. Neljä karkkia! Siinä oli itsekuri kohdillaan. Kyllä sen sokeririippuvuudenkin yli voi päästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥